27.
svibanj 2019.
Ispitivanje statičkog deformacijskog modula (Ev2/Ev1)
Dragi kupci, u našoj ponudi imamo novu uslugu ispitivanja u skladu s DIN 18134.

Ovaj sve češći projektni zahtjev se pojavljuje prilikom preuzimanja tipskih projekata. Možete nam sa sigurnošću povjeriti ovu vrstu ispitivanja jer do sada, osim potrebne opreme,  imamo i potrebno iskustvo za provedbu ove metode.
14.
prosinac 2017.
SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!
Sretan Božić i Novu 2018 godinu želi Vam Građevinski laboratorij Zadar.
10.
ožujak 2015.
Novoakreditirana metoda
Dobivena je potvrda o još jednom uspješnom prolazu redovnog nadzora od strane HAA. Ove godine laboratorij je dopunio akreditaciju metodom HRN U.B1.046, Određivanje modula stišljivosti metodom kružne ploče.
 
08.
prosinac 2014.
Sretan Božić i svima nam poslovnija Nova 2015!
18.
travanj 2014.
Sretan Uskrs!
Sretan Uskrs svim bivšim, sadašnjim i budućim poslovnim partnerima želi Građevinski laboratorij d.o.o. Zadar.
10.
prosinac 2013.
SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!!!
Sretan Božić i Novu 2015 godinu želi Vam Građevinski laboratorij Zadar u nadi da će Nova 2014 biti "više obojena a manje siva"
19.
kolovoz 2013.
Ocjenjivanje HAA
Uspješno je odrađen još jedan pregled od strane HAA našeg laboratorija te je preporučeno produljenje akreditacije.
25.
ožujak 2013.
Obavijest o promjeni adrese i vlasničke strukture
Obavještavamo poslovne partnere i kupce da je promjenjena adresa društva te je društvo
Građevinski laboratorij d.o.o. Zadar od sada registrirano na dosadašnjoj adresi ispitnog laboratorija, Jadranska cesta 81e, 23000 Zadar.
Također Vas obavještavamo da je došlo do promjene ugovora o osnivanju, te je jedini član uprave društva i jedini vlasnik,  Slavko Sipina, ing.građ.
27.
veljača 2013.
Detektor armature
U našoj ponudi imamo novi uređaj za lociranje armaturnih šipki u konstrukciji. Osim armaturnih šipki, u mogućnosti smo locirati strujne kabele pod naponom i bez napona, plastične cijevi, profile u montažnim zidovima i svim vrstama konstrukcije. Povjerite nam ispitivanje Vaše konstrukcije i ostvarite kvalitetu koju ste platili.
09.
veljača 2013.
NOVO!!! Ponovno korak ispred ostalih...
Građevinski laboratorij d.o.o. Zadar u nastojanju poboljšanja svoje usluge kupcima te komunikacije između terenskog ispitivanja, izvođača, projektanata i nadzora, uvođenjem tablet računala u svoje poslovanje omogućava da se nekoliko sekundi nakon terenskog ispitivanja, rezultati mjerenja, slike i izvještaji sa terena nađu na e-mailu svih sudionika projekta. Na taj način nema praznog hoda i "šumova" u komunikaciji... Potrebno je samo nekoliko sekundi i svi imaju svježe i točne informacije ...Kontaktirajte nas i sa zadovljostvom ćemo i Vaš projekt učiniti efikasnijim...

VIŠE SLIKA